Лозинская Анна Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 По внешнему виду я имела в виду не в момент интервью, а вообще. Ну. на пример, некоторые владельцы яхт хотят видеть высоких, стройных, и не в коем случае вс лишним весом. Это вполне официальные требования. Поэтому я и спросила существуют ли какие-либо требования по внешнему виду у Seabourn Luxury Yachts? Также некоторые позиции на кораблях, так сказать, есть в наличии, постоянно. Так, на позицию секьюрити постоянно принимаются документы, интервью проводятся практически по факту подачи по скайпу, телефону.... А вот Seabourn Luxury Yachts как часто набирают? И место приписки, если оно постоянное? Нет, каких то определённых особеннстей нам не присылали. Знаю только, что есть ограничение по весу. Где то на форуме это уже обсуждалось. Не поняла насчёт прописки, а на Seabourn Luxury Yachts набор проходит раз в пол года точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJuliya Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Так что по весу? На форуме обсуждалось, что с лишним весом не берут, но это понятие растяжимое. И где приписка к яхте? Спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Соседка Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Поискала их сайт в надежде найти что-нибудь интересное. Посмотрела их требования к стафу. Пример: bar waiter/waitress "As a bar waiter/waitress, you’ll be responsible for all food and service related issues in your assigned station – in addition to restaurant table silver service, that could include everything from afternoon teas, buffet breakfasts and Captain’s cocktail parties to assisting with special events and the Lido. You’ll be expected to learn the names of the guests at your tables, to handle special requests and dietary requirements, and to help with embarkations, stores, baggage, cleaning and other duties. Ongoing training will be provided, not just in standards, regulations and procedures but also to develop your abilities. Having ideally completed catering college or a recognised apprenticeship programme, you’ll have gained substantial full-time restaurant experience, preferably in a 4 or 5 star establishment, catering to an international clientele. Experience aboard a cruise ship would be a big advantage, whilst self-motivation, presentation, team and customer skills plus a willingness to learn are all essential. Your job role will also need a good command of spoken and written English." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.